Целта на Възраждане на предсрочния парламентарен вот е да бъде първа политическа

...
Целта на Възраждане на предсрочния парламентарен вот е да бъде първа политическа
Коментари Харесай

Копейкин: Ще издигнем наш кандидат за кмет на София

" Целта на " Възраждане "  на предварителния парламентарен избор е да бъде първа политическа мощ ". Това сподели пред публицисти ръководителят на партията Костадин Костадинов. " Възраждане " ще взе участие със свои претенденти на локалния избор ", увери той. Формацията ще издигне собствен претендент и в София.

Лидерът на " Възраждане " е оптимист за подкрепения от тях референдум за опазване на българския лев, въпреки да счита, че в медиите се води антикампания против допитването. Целта е да се разсеят хората, да се размие публичното въодушевление, счита той. Според него обаче няма по-голям въпрос от този за приходите в една страна. Той е безусловно уверен, на база на това какъв брой бързо се събират подписите, че референдум ще има.

Той акцентира, че се стремят не просто към първото място, а да накарат хората да отидат да гласоподават.

" В последна сметка обаче политиците допускат, а народът разполага ", заключи политикът, като уточни, че огромна част от българските жители не желаят да вземат участие в политическия развой, тъй като не имат вяра в него.

По думите на Костадинов всички избори са излаз от политическа рецесия, въпреки че от време на време могат да ни вкарат на последващо равнище от нея, само че всичко зависи единствено от българските гласоподаватели. В последна сметка те дефинират кой ще влезе в Народното събрание и какво ще е съотношението на политическите сили в него, добави водачът а " Възраждане ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР